re_CLAIM

Tycker du att dina träningskläder luktar illa trots att du just har tvättat dom?

Vi har under en period fått testat re:Claim tvättmedel och imponeras av deras produkter. Dom har verkligen lyckats skapa ett kraftfullt tvättmedel som är miljövänligt och tar bort lukten. Det finns både som tvättmedel, sköljmedel och spray som tar bort doften på dina skydd, skor och annan utrustning som kan börja lukta efter ett tag. Jag har använt re:Claim Odor Control i min fullface hjälm som nu luktar gott igen.

Dom jobbar hela tiden med att förbättra deras serie av tvättmedel och har utökat sina produkter som finns inom sport-, jobb-, rid- och babykläder. Deras tvättmedel kan du använda till alla dina plagg såsom jeans, handdukar mm.

Låt inte den dåliga lukten stoppa dig. Med re:CLAIM kan du äntligen fokusera på dina MTB mål!
re:CLAIM Odor Control Wash

re:CLAIM Odor Control Wash tar bort dålig lukt. Det är ett flytande tvättmedel som effektivt bryter ned molekylerna i illaluktande träningskläder. re:CLAIM Odor Control Wash har en fräsch doft. (Finns också i Sensitive Wash som är 100% fri från parfym.). Tvättmedlet innehåller inga tillsatta färgämnen och fungerar för hand- och maskintvätt, 30, 40 & 60 C. Fungerar med alla material.

re:CLAIM Waterproofer

re:CLAIM Waterproofer är en miljövänlig impregnering som gör dina kläder och redskap vattentäta utan att försämra andningsförmågan. Lämplig för material som t ex GORE-TEX.

re:CLAIM Waterproofer har utformats för att återställa den vattenavvisande effekten i dina plagg. Det är väldigt lätt att applicera, bara spruta på och låt torka. Du använder den när du märker att ditt plaggs vattenavvisande effekt har blivit försämrat. Den har en behaglig doft då den är fri från lösningsmedel.

re:CLAIM Odor Control Spray

re:CLAIM Odor Control Spray är en praktisk spray som avlägsnar svett och lukt i sportkläder, skor och sportutrustning. Denna spray fungerar utmärkt för daglig användning i skor, väskor, hjälmar, på yogamattor etc. och kan användas på alla typer av material utan att lämna fläckar.

Med koden MTBTJEJER får du nu 30% i rabatt på deras nya re:CLAIM serie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *