Winforce

Winforce vänder sig till dig som ställer höga krav på kvalitén. Winforce är ett nischat Schweiziskt familjeföretag som, sedan tidigt 2000-tal, utvecklar sportnutrition med idrottarens prestation och återhämtning i främsta fokus. Ingredienserna i Winforce produkter är valda med stor omsorg och diseringen av specifika ingredienser, tex mängden aminosyror och nitrat i O2MAXX BOOSTER, är generös.

För Winforce har samarbetet med idrottare varit viktigt och de har bland annat arbetat med längdskidåkare, multiidrottare, hockeyspelare och cyklister. Idag är Winforce det mest inflytelserika sportnutritionsföretaget i Schweiz och förser bland annat proffs-tour teamet Équipe Cycliste Groupama-FDJ med energi.

Om Winforce Sweden

Vi träffade Nellie Larsson på Åre MTB konferens förra året, där hon berättade om Winforce för Pernilla. Nellie har tävlat på elitnivå sedan 2015 med främsta fokus på långlopp på mountainbike. Bland hennes främsta meriter är Svensk Mästarinnan XCM 2022 och flera pallplatser på Cykelvasan. Nellie har använt Winforce produkter under många år och när hon 2022 fick frågan om att bli Winforce samarbetspartner i Sverige tackade hon ja. Efter att själv använt Winforce produkter i så många år, kan hon tryggt rekommendera dem till såväl motionärer som elitidrottare.

Om Winforce produkter

Winforce produkter används innan, under och efter träning och tävling. Deras mest sålda produkter är de båda sportdryckerna, deras populära energigels, Koffein-boosters och deras välutvecklade proteinpulver. 

Sportdryck

Winforce erbjuder två olika sportdrycker; Carbo Basic Plus och Isotone. Dessa kan du med fördel kombinera i ditt idrottande, eftersom de har olika egenskaper. Carbo Basic Plus finns i flera fina smaker och Isotone är ett fruktjuicekoncentrat som är väldigt uppskattat.

Proteinprodukter

Hjälper dig att få i dig protein, kolhydrater och essentiella aminosyror i den mängd som just du behöver för bästa återhämtning och uppbyggnad.

Recovery Protein

Ett proteinpulver som du dricker direkt efter träning och tävling för direkt och optimal återhämtning. Kroppen förses med de viktigaste aminosyrorna omedelbart efter fysisk ansträngning samt timmar efteråt. 

Night Protein

Night Protein är särskilt bra att använda inför natten, eftersom Night innehåller kasein och aminosyran L-Glutamin och kroppen bryter ned kasein långsamt. Genom att inta kaseinprotein innan läggdags ger du din kropp förutsättningar att reparera och bilda nya muskelceller under natten. Innehåller mycket låg halt av kolhydrater.

Day Protein

Vassleproteinisolat med högt proteininnehåll och essentiella aminosyror. Mycket låg halt av socker. Hjälper dig att säkerställa ditt dagliga behov av protein.

Vegan Protein

Ett helt veganskt proteinpulver med höga halter av protein och fiber samt en balanserad mix av essentiella aminosyror. Med Vegan Protein möter du dina dagliga behov av protein och du främjar underhåll och utveckling av muskler. Fri från laktos, gluten och sojaprotein.

Ultra Energy Complex

Energigels som du tar under långa träningar eller tävlingar. Eller innan korta och mer högintensiva aktiviteter. Ultra Energy Complex är baserad på snabba kolhydrater och vegetabiliska oljor som innehållor fettsyrorna omega-3 och omega-6, vilka hjälper kroppen att bygga och reparera celler. Ultra Energy Complex innehåller också aminosyran L-karnitin som främjar kroppens omvandling av fett till energi. 

Nellie säljer Winforce via den egna webshopen https://shop.nellielarsson.se/ och ett fåtal återförsäljare.

Nu får du som läsare en unik rabattkod som ger dig 20% i rabatt i Nellie webshop.

Rabattkod: MTBtjejer 2024 och kod gäller under hela 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *