Steadyrack MTB

Det här är en Australiens uppfinning där en pappa, David Steadman, blev lite för frustrerad över att hans bil inte fick plats i garaget pga familjens alla cyklar. David berättade för sin svärfar om problemet under en BBQ och de tillsammans skapade dessa för att enkelt kunna hänga upp cyklar. Och än idag är det ett familjeföretag som säljer Steadyrack över hela världen.

Steadyrack MTB är designade med en lång och stark arm som du rullar in din MTB på och den sitter på din vägg. De fungerar perfekt för både MTB, Gravel och e-MTB. De passar både till vanliga och MTB däck. Steadyrack MTB klara av upp till 35 kg inkl MTB och däck.

Du kan enkelt svänga Steadyrack MTB upp till 160 grader då det är ett väggfäste och du enkelt kan göra bättre plats i ditt garage, hall eller förråd. När du inte använder ditt Steadyrack kan du enkelt fälla in armen mot väggen.

Vi har både gravel, e-MTB och MTB upphängda på dessa väggfästen och kan varmt rekommendera de. Vi började med att köpa en men älskade de så pass mycket att vi köpte fler. Jag kan enkelt plocka ner eller hänga upp min MTB utan hjälp. Här kan du läsa mer om Steadyrack MTB via deras sida. Vi köpte våra via Wiggle men de finns inte kvar där men du hittar de via Amazon.

Ha en fin dag//Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *