När man vill kunna cykla året runt och hålla kondisen uppe så är detta det perfekta alternativet. Sedan så slipper man stöta och blöta ute i det kalla ruskiga vädret. Att swifta hemma i garaget är inte helt fel!
Jag införskaffade mig en Wahoo Kickr och vips så fick min gamle Trek ett nytt syfte.
Smidigt att koppla på sin extra cykel och slippa koppla av och på bakhjulet varje gång samt att man inte behöver slita på sin vanliga cykel.
Ett tips är ifall du inte har en extra cykel ståendes hemma så köp en begagnad billigt och använd den till din trainer.

Det finns många trainers på marknaden så läs på vad just du är ute efter. Vi ville ha en stabil, ljudlös och som man kunde koppla upp på Wifi. Varför Wifi? Jo, så att man kan koppla ihop med Strava och cykla virtuellt. Detta är så häftigt! Man väljer bana i Swift och när det är uppförsbacke då ökar motståndet automatiskt osv. Noggrannheten är +-1%.
Wahoo Kickr är oerhört tyst, låter i praktiskt taget ingenting!

Hur upplevde jag parkopplingen? Den är supersnabb med att para ihop, sedan efter ett par vändor på google samt ”fråga en vän” så löste det sig. Jag har lite bråttom ibland, trots detta löste det sig smidigt. När jag kom underfund med att jag var tvungen att ha Swift appen och Swift Companion installerad samt att man måste gå in på datorn via Strava och koppla ihop med Companion.

Väl mött! Linda.

2 svar på ”Trainer – Wahoo Kickr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *