White Trail och Horsickan

White Trail är en otroligt fin stig där du möter både vandrare och andra cyklister. White Trail startar på baksidan av Kållereds Ishall. Kållered ligger strax söder om Göteborg. Det finns bra med parkering vid ishallen där du kan parkera din bil. Glöm inte att betala parkeringen bara, så att du inte får böter.

White Trail är en blå stig och den börjar med en lättare klättring uppför innan du får det flowigt utför. White Trail har 3 lite klurigare klättringar som kräver att du har farten med dig eller benstyrkan. Det är en skön och härligt tur som du enkelt kan cykla en eftermiddag eller kväll.

Bakom Kållereds Ishall cyklar du in, följer markeringen där någon har målat vita band runt träden. Du kommer att korsa Bohusleden vid några tillfällen. Cyklar du hela vägen ner till Gasverket så hittar du upp igen på andra sidan in på Horsickan som tar dig vidare upp på stenhällar och tillbaka till Kållereds Ishall. Har det regnat kan det vara halt på dessa stenhällar.

I söndags hade Pernilla stigvisning där för ett gäng tjejer genom Facebook gruppen MTB Tjejer Gbg. De träffades på parkeringen vid Kållereds Ishall och tog sig an White Trail och Horsickan. När de kom tillbaka till Kållered rullade de ner till Tulebosjön och tog sig en svalkande dopp, helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *