Isaberg MTB Arena

Har du varit på Isaberg MTB Arena, Bike Park? om du inte har varit där tycker jag verkligen att du ska boka in ett besök i sommaren!

På Isaberg MTB Arena eller Bike Park finns verkligen upplevelser för alla åldrar, från äventyrslekplats, höghöjdsbana till militär hinderbana. Det finns över 25 härliga leder att välja på och en stor MTB arena med hopp, drops, stenkistor och en helt nybyggd pumptrack i asfalt. Helt galet coolt!

Ska du köra deras Bike Park behöver du lösa ett Bikepass men ska du enbart cykla utan att använda liften behöver du lösa ett trailpass. Du köper dessa kort enkelt via deras hemsida och hämtar sedan ut det i automaten vid stolsliften.

För dig som är nybörjare på att cykla Bike Park så finns det två flowiga leder som tar dig nedför berget, Albatrossen (blå) eller Pelikanen (grön). Är du mer erfaren finns det även röda och svarta leder som är mer utmanande för dig. För dig som hellre cyklar stig finns det massa härliga XC leder, en favorit för mig är Hilly Billy.

Det finns olika stugor att hyra för dig som vill sova över eller om du har en husvagn eller husbil. Deras camping är otroligt fin och fräsch.

Isaberg MTB Arena/Bike Park passa verkligen hela familjen. Det finns något för alla som gillar att vara ute i naturen. Surfa in och boka ditt nästa äventyr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *