Sandli Alvdal Norge

Midsommarhelgen deltog vi på en MTB Festival i Alvdal Norge. Vi var inbjudna att hålla en föreläsning om MTBTjejer och hur vi kan få fler tjejer att upptäcka denna fantastiska sport. Under vår vistelse så bodde vi på ett otroligt mysigt boende, en lägenhet som Sandli hyrde ut.

Sandli, ligger mitt i hjärtat av Alvdal, centralt belägen nära stationen för dig som kommer med tåg. I centrum hittar du en outdoorbutik, en livsmedelsaffär och det hemtrevliga caféet Huldra.

På Sandli kan du välja mellan tre mysiga små hytter, perfekt för två till fyra personer, och två rymliga lägenheter utrustade med kök och två sovrum. Vi kom hit med bil och det gick utmärkt att parkera precis utanför dörren. Cyklarna förvarade vi under natten i köket.

Ingen resa till Alvdal är komplett utan ett besök på Huset Aukrust. Här kan du dyka in i Kjell Aukrusts värld och upptäcka berättelserna bakom hans berömda verk, inklusive den älskade ”Flåklypa Grand Prix”. Det är en perfekt utflykt för både barn och vuxna, och en chans att uppleva något unikt och inspirerande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *