I fredags så bar det av till Lagunen camping & stugor i Strömstad för att cykla en guidad tur på e-MTB. Vilken fin camping, precis vid havet! Vid incheckningen som gick otroligt snabbt och smidigt fick vi en glad överraskning. Ett bikekit! Som man får när man kommer dit & cyklar. Vi bodde i en av deras stugor som kallades för Bergsbyn, fräsch och modern stuga med plats för 5 personer, två separata sovrum. Perfekt om man är par som åker eller för barnfamiljen. Det finns många olika boendealternativ att välja på; Tre olika typer av stugor, det finns ställplats för husbil, vandrarhem, coola glampingtält och du kan till och med övernatta i en sjöbod på en flotte, wow! Otroligt stort utbud.


Efter vi var klara med cyklingen på lördag så bestämde vi oss för att grilla på en av deras grillplatser, så mysigt att grilla över öppen eld. Dom har flertalet grillplatser att välja bland. Allt på campingen är otroligt bra skött & fräscht. Det finns även en Bikepark som vi testade, kommer en egen artikel och utvärdering av den.

Aktiviteterna på campingen är många så man går inte sysslolös, perfekt att ta med sig barnen. Det finns en jättefin minigolf bana, man kan hyra cyklar, paddla, ta en båttur. Eller vill man ta sig ett besök på Lagunen beach Bar som ligger på stranden så gör man det där kan man ta sig en öl eller en bit mat om man vill. Eller varför inte, ta cykeln in till centrum eller varför inte en tur till Koster! Från Lagunen med cykel tar det inte långa tiden in till centrum. Efter flera timmars cykling på lördagen satt det gott med ett pizzabreak i centrum för att fylla på energin för att sedan cykla vidare. Vi käkade på Selmas Hörna, supergoda pizzor med knaprigt tunna bottnar.

Vid denna tiden på året är det lugnt och skönt och oerhört mysigt på campingen då det är ”offseason” vi skulle verkligen vilja göra ett besök även i sommar då det är full fart.

Ett svar på ”Lagunen camping & stugor i Strömstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *