Hotel Bella Luna – Ett charmigt countryside hotell

När vi var på Vallåsen Bikepark så bodde vi på Hotel Bella Luna som ligger ett stenkast från Vallåsen. Ett magiskt läge och ett riktigt paradis för cyklister och naturälskare. I närheten av Bella Luna ligger det sju naturreservat och på ditvägen kör man på slingrande vägar genom fantastiska bokskogar! I närheten finns det massor av fin cykling och man kan även boka vandringspaket hos dem. Vi passade på att ta en utflykt till Båstad och Skummeslövsstrand, en 12 km lång sandstrand. Finns massor att göra när man besöker dem, det är verkligen nära till massa sevärdheter som ni kan läsa om HÄR.

Ägarna My & Johan är helt fantastiska! Vi fick ett väldigt fint och personligt bemötande av My och dottern när vi anlände och blev visade där vi skulle bo, i sviten med egen pool. Riktigt rymligt boende som även var utrustat för konferensmöjligheter. Dom har även en allmän pool för alla som har bokat boende. Poolerna är dessutom uppvärmda. Amazing! Dom har också vanliga hotellrum att välja på och en villa som rymmer 7 pers. Perfekt för familjer!

Har man cyklar med sig så är det inga problem med att få låsa in dem. Frukosten var toppen, fanns precis det som behövdes och lite till. WOW! Läget på detta supermysiga countryside hotell är verkligen unikt.

Hit kommer vi igen, garanterat! Tänk att arrangera ett MTB event för tjejer på detta fantastiska ställe! Det hade varit nått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *