Nu till helgen kommer det att vara en endurotävling i Lackarebäck, Göteborg – Göteborgsenduron by MTB Store som arrangeras av Göteborgs Stigcyklister. Jag, Pernilla är med i Göteborgs Stigcyklister och är med och fixar. Så ni hittar mig där hela helgen 😉

Zakarias Johansen, svensk enduromästare -18, -19, -20, -21 samt 7:a EWS -21 kommer att köra Göteborgsenduron för första gången. Ska bli superkul att se och givetvis alla andra grymma endurocyklister.

Utöver tävlingen så kommer det att vara massa happening kring tävlingsområdet, såsom  flertalet utställare där du kan känna och klämma på nya produkter. Du kommer även att kunna provcykla både vanliga MTB och E-MTB. Det kommer att finnas en testbana i anslutning till utställareområdet. 

Utställare på plats är på plats lördag och söndag från kl 10:00

Det kommer även att finnas en foodtruck och kaffemoppe på plats så att du inte kommer att gå hungrig eller fikasugen under helgen.

Utställare Området: Bäckravinsgatan, grusparkeringen. (57,667088, 12,022934

På lördagen är det träning för alla deltagare som ska köra tävlingen på söndagen men något ni inte ska missa är PRO Stage som vi kommer att köra kl 15:00. Det är eliten och U21 (ungdomar) som kommer att köra en sträcka för att sätta startordningen inför söndagens tävling. Här kan du vara med och heja fram våra grymma tävlande men mycket stoj och hej.

På söndagen går starten för tävlingen kl 09:00 och kommer att hålla på tills alla har kommit i mål. Det är både motion, elit, ungdomar som tävlar och det är ca 350 st anmälda. Vi siktar på att ha prisutdelning kring kl 16:30.

Hoppas att du kommer till Lackarebäck och hejar fram alla grymma endurocyklister!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *