Cykeltvätt och rengöringsprodukter direkt från Falun- ODD Engineering 100 % biologiskt nedbrytbara, det gillar vi! Ni har väl inte missat att ni får 10% på deras sortiment när ni uppger koden mtbtjejer2023.

Glöm inte att ta hand om er cykel framförallt när det är så lerigt & blött ute. Förlänger livslängden avsevärt på din cykel. Produkterna är framtagna av två cykelentusiaster David & Hampus, produkterna är en hyllning till varje backe, varje krossad mil och ett uttryck för kärlek till sporten i alla former.

En produkt som kanske glöms av som vi måste lyfta lite extra är Protect & Shine som man sprutar på efter att man tvättat cykeln. Är som ett vax som skyddar cykeln, vattenavstötande och ger en grym glans! Vill man ha en lättskött cykel skall man absolut köpa denna!

Chain Degreaser kedjans saviour! Gammal olja och smuts är kedjans värsta fiende, denna funkar även fint till att förbehandla asfaltsfläckar.

ODD:s Bike Wash finns att köpa färdigblandad och även i koncentrat. Tuff mot smuts men snäll mot miljön. Riktigt bra pris också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *