Sikta högt och bli ditt bästa jag! Noga utvalda produkter, framtagna för att ge mer energi och för att minska trötthet och utmattning – på träning och tävling, på jobbet eller i vardagen. I Aurora Optimals sortiment finns kosttillskott, energi-, hälso- och sportdrycker, bars och rödljusterapi. Ange koden SPORT10 så får ni 10% rabatt på deras produkter.

Auroras sportdryck är ett kosttillskott som finns i smakerna mango/passionsfrukt, skogsbär, äpple/päron och citron/lime. En sportdryck som passar i alla sammanhang där man svettas mycket – för att säkerställa vätskebalansen och för att ge energi. När du dricker Aurora Sports Drink får du i dig vatten, kolhydrater, salt, vitaminer och mineraler. 

Riktigt smarta portionspåsar som är lätta att öppna och smakar gott och inte så surt eller konstgjort som så många andra sportdrycker gör. Bara att blanda en påse med 5 dl vatten i en vattenflaska. Favoriten blev mango/passionsfrukt, så god! Fördel med portionspåsar då det alltid håller sig fräscht.
Vad gäller deras bars så tycker jag att bars överlag har förmågan att ”bara växa” i munnen och därför klarar jag inte av att äta vissa bars, då man får tugga & tugga! Dessa är helt annorlunda tycker jag och känns lättare & fräschare att äta, stort plus! Så för er som har lite svårt för bars, testa dessa!

Aurora sportdrycker innehåller inte fruktos men glukos. Kallas även för dextros eller druvsocker som är den effektivaste energikällan för cellerna i kroppen och hjälper till att hålla oss vakna och alerta. Glukos är nödvändig för ett effektivt muskelarbete och ger snabbast energi vid fysisk aktivitet.

Några av fördelarna med glukos
  • Energiproduktion: Glukos är den primära energikällan för kroppens celler, och det hjälper till att hålla oss vakna och alerta.
  • Hjärnfunktion: Hjärnan använder glukos som sin primära energikälla och är viktigt för hjärnfunktion och minne.
  • Fysisk aktivitet: Viktigt för muskelfunktionen och ger energi för fysisk aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *