I slutet på april så besökte vi Borås Camping & Vandrarhem, vi bodde i deras häftiga glasigloo, Himlavalvet som ligger precis alldeles intill ån Viskan. Det var en häftig och unik upplevelse, himla mysigt! En lyxigare glamping upplevelse hel enkelt.

Igloon är utrustad med en skön dubbelsäng, minikyl, lite köksutrustning och vill man ta med barnen på äventyr så finns det 2 st madrasser som man kan lägga på golvet till dem. Nära till servicehus där det finns både dusch & WC och nära till deras reception och restaurang där dom också serverar frukost. När det var dags att sova drog man för gardinerna och det fanns en kontroll till den i taket så man kunde stänga.

På campingen finns även bastu, äventyrsgolf, trampbåtar, kanoter, frisbeegolfbana, boulebana, SUP, Biljard, utegym, leklatser, grillplatser, restaurang, butik, konferensmöjligheter, femkamp, bad (utomhus i å), med andra ord dom har det mesta. Vill man inte bo i glasiglooo så erbjuder campingen även stugor, vandrarhem, tältplatser samt ställplatser för husbil. Precis i anslutning till campingen ligger det fina naturreservatet Rya Åsar där man kan promenera på deras fina leder i olika längd och svårighetsgrader. På promenadavstånd finns även Borås största sjö med hundbadplats.

Häftigt med en citycamping som ändå inte upplevs som det när det är så naturnära. Det är bara 500m till Borås djurpark och shopping i knalleland.

Ett svar på ”Borås Camping – Bo naturnära, mitt i Borås”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *