AIM Challenge Ulricehamn

För några helger sedan körde Pernilla sitt andra AIM Challenge tävling, denna gång i Ulricehamn. AIM Challenge är en multisport tävling som passar alla, där man är i lag om två personer. Du har 3 eller 6 timmar på dig att plocka så många kontroller som möjligt av 60 utplacerade kontroller.

För att det ska bli lite roligare har de olika kontrollerna olika poäng beroende på svårighetsgrad. Vissa är enkla och vissa kräver lite mer koncentration och skärpa. Du tar dig runt banan med din cykel, karta och kompass. Under din tur kommer du att springa, klättra, simma eller paddla sup eller kanot för att ta dig till kontrollen.

När startskottet går får du två kartor som du ska navigera efter och där du även ser de olika kontrollerna och poängen. Det är nu du lägger en ungefärlig rutt över hur ni ska cykla. Ett tips är att ha med sig en tuschpenna och markera de olika kontrollerna du planerar att ta. Det blir lättare att se sedan när du cyklar med kartställ osv.

AIM Challenge går i Ulricehamn, Sälen och Hemsedal. Ulricehamn har nu precis varit med i augusti går den i Sälen och Hemsedal. Det är en otroligt rolig och trevlig tävling som jag varmt kan rekommendera.

Läs gärna mer på AIM Challenge hemsida.

Läs gärna Pernilla upplevelse om både Sälen och Ulricehamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *