Stora Cykelmässan

I helgen var vi på Stora Cykelmässan i Skövde. Premiärår, då dom för första gången var på Arena Skövde. Mässan har annars har varit i Stockholm och Göteborg tidigare. Stor eloge till arrangörerna, mycket bra arrangerat! Det var förvånansvärt mycket folk redan när dom öppnade vid 10 och det var en jämn ström med besökare hela dagen.

Det var en bra variation med utställare, bra utbud och intressanta föreläsare. Det var verkligen en mässa för alla som älskar cykel. En del kläder och även tillbehör fanns även att köpa på plats. Många fina cyklar att känna och klämma på. Ojoj!

Supertaggade utställare, blev gött tjöt och häng i montrarna. Vi fick äntligen ett ansikte på många som vi innan har varit i kontakt med, vilket var jättekul och folk kom fram till oss och kände igen oss.

Vad hade man kunnat göra bättre? Vi hade såklart önskat någon typ av foodcourt inne på själva mässan så man hade kunnat sitta där och äta något gott. Det fanns ett café som serverade enklare mat, korv med bröd mm. Vi förstod att dom hade ensamrätten på mat & dryck och då är det inte så enkelt såklart!

Sammanfattningsvis en riktigt bra mässa, lagom stor och överskådlig. Vi ser redan fram emot nästa år, med tanke på att detta var första gången.

Ett svar på ”Vad tyckte vi om Stora Cykelmässan i Skövde?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *