I helgen som var så hade jag & Pernilla planerat att de skulle ta sin plåtis hit för planering, grill och cykling i mina hoods, närmare bestämt Uddevalla-Bjursjön som vi tidigare gjort inlägg om HÄR. Har ni vägarna förbi så har jag gärna lite stigvisning, bara att hojta till! Behöver ni inspiration till att hitta nya grymma leder så får ni kollar in vår kategori MTB Leder.

Fick vi något planerat då, undrar ni? Ja, det fick vi allt! Mellan alla selfies så satte vi upp våra mål för 2024. Nästa år kommer bli ett händelserikt år för mtbtjejer, minst sagt. Tävlingar av olika de slag, fullspäckat med spännande produktrecensioner och nya destinationer att upptäcka.
Har ni några tips på vad ni vill läsa om i vårt magazine eller något annat specifikt ni önskar att vi skriver om så kontakta oss gärna. Eller vill du som läser synas här, skicka iväg ett mejl till oss.

En sak som vi kan avslöja redan nu är att vi kommer att ha månadens intervju som ett återkommande tema, då vår senaste artikel blev en ”hitrate”. Intervjun för oktober är redan inplanerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *